Udgivet tor d. 7. maj 2020, kl. 08:48

Samtale-Tjeneste

Den store samtale i den lille forsamling

Når vi nu alligevel i denne forårstid mødes og snakker rundt omkring i haven eller på gåture, kunne det være oplagt også at tage nogle af de store snakke om livet, dele tanker og refleksioner og være hinandens medvandrere.

Hver søndag fra kl. 10 og frem til søndagen efter vil I kunne hente en pakke ved indgangen til kirkehuset ved Hjallerup Kirke.

I pakken er der oplæg til samtale ud fra et tema. Tag pakken med jer og brug den enten på en gåtur eller til en snak over kaffen.

Ønsker du en samtalemakker, skal du blot henvende dig til en af præsterne, så sørger vi for, at der er følgeskab.

Temaerne for de kommende søndage er:

10. maj – Frihed

17. maj – Nyt liv

24. maj – På rette vej

31. maj, pinsedag – Frit mod frem for angst

Ud over de ovennævnt dage er der på Kristi Himmelfartsdag d. 21. maj traditionen tro pilgrimsvandring– i år med udgang fra Hjallerup Kirke. Læs nærmere i avisen eller på hjemmesiden.

Vi er i tiden efter påske – ligesom de to disciple, der vandrede mod Emmaus:

..samme dag var to af disciplene på vej til en landsby, som ligger tres stadier fra Jerusalem og hedder Emmaus;  de talte med hinanden om alt det, som var sket.  Og det skete, mens de gik og talte sammen og drøftede det indbyrdes, kom Jesus selv og slog følge med dem.  Men deres øjne holdtes til, så de ikke genkendte ham…  (fra Lukasevangeliet kap. 24)

Kategorier Nyheder