Studiekreds

Torsdag d. 12. januar 2023, Kl. 18:45 til kl. 22:00
Kulturhuset, Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup
Ella Simonsen, Vivi og Johannes Hove, Marie Kirketerp

Denne aften vil der være film i Hjallerup Kino. Vi ser filmen "The Kindness of Strangers" - af Lone Scherfig. Efterfølgende er der sat tid af til at tale om filmen i Kulturhuset og nyde en tilhørende let forfriskning. Filmen begynder kl. 19.00.

GENERELT OM STUDIEKREDSEN

Studiekredsen er for alle, der har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor der både er rum til det sociale og fordybelse og refleksion i et emne.

I sæsonen 2022-2023 vil vi i fællesskab forsøge at komme dybere ned i forskellige temaer ud fra overskriften 'Menneskelivet Nu og Her'. Der vil blive taget udgangspunkt i både artikler, bibeltekster, litteratur og film. Aftenens program vil rumme både spisning, oplæg, gruppearbejde og opsamling.

Kontakt følgende for mere info:

Ella Simonsen:  tlf. 25375590 ; info@nempr.dk
Vivi og Johannes Hove: tlf. 23 23 70 24 ; johannes.hove@stofanet.dk