Den Blå Time

Tirsdag d. 29. november 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Marie Kirketerp, Hedvig Knive

Hvordan får vi malet en time blå?

I gamle dage var skumringstimen en tid på dagen til stilhed og samtale i fællesskabet. Den stund kan ofte være en mangelvare i vores travle samfund i dag. En gang om måneden holdes der imidlertid en skumringstime i Hjallerup Kirke. Eller rettere kaldes det ”Den Blå Time”.

Den Blå Time i Hjallerup Kirke er bygget op omkring: Stilhed, meditativ musik, refleksion, samtale og fællesskab.

Denne gang vil temaet være: Fordomsfrihed – Er det muligt at være fordomsfri? Hvordan? Og hvorfor er det vigtigt? Hvad stiller vi op med vores fordomme, og hvordan kan vi bedst blive fordomsfri?

Omkring kl. 18 vil der være mulighed for at mødes omkring en bid brød for 20 kr.