Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Familiegudstjeneste

Dato
Søndag d. 2. april 2023, kl. 10:00
Sted
Hjallerup kirke, Hjallerupvej 27, 9320 Hjallerup
Medvirkende
Marie Kirketerp, UJ, PA, Minikonfirmander, Påskekor

Palmesøndag d. 2. april - Støttearrangement for Folkekirkens Nødhjælp

Kan man løbe, klatre, gå og spise for Nødhjælp? Ja… denne dag kan man!

Ligesom sidste år holder vi i Hjallerup Kirke et støttearrangement til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. Der er hårdt brug for Nødhjælp i denne tid. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at støtte nødhjælpen på dagen. Det kan gøres både ved at deltage og ved at være sponsor til de deltagende. ALLE indbetalinger ifm. dagen går til Folkekirkens Nødhjælp. 

Program

Familiegudstjeneste i kirken kl. 10.00
Denne dag medvirker påskekoret, minikonfirmanderne og De Grønne spejdere.

Sponsorløb kl. 11.15-12.15
Ruten er på 1,4 km og man kan både løbe og gå. Så det er bare med at få en masse runder i hus. Starten går fra kirkehuset kl. 11.15, hvor løbet sættes i gang. Efter løbet er der en forfriskning til dem, der har deltaget. Der vil være en lille gevinst til to af de hurtigste løbere - hhv. under og over konfirmationsalderen.

Ved tilmelding betaler man 50 kr. for deltagelse. Hvis du tilmelder dig elektronisk, kommer opkrævningen undervejs. Følg linket: https://www.hjallerupkirke.dk/... Hvis du tilmelder dig med blanketten fra kirkehuset, indbetaler du 50 kr. via MobilePay med teksten "sponsorløb" til nummeret: 18907

Sponsordelen

En løber kan finansieres af sponsorer, som løberen selv finder. Det kan f.eks. være din chef, dine forældre, bedsteforældre eller andre - som gerne vil give et beløb for hver runde, du går eller løber. Det kan maximalt blive 10 runder og minimum 1 runde. Ved løbets afslutning opgøres antal omgange pr. løber. Som deltager på ruten, er du selv ansvarlig for at give informationen om antallet af runder og mobilepay nr. videre til din sponsor. Man kan godt deltage uden en sponsor.

Café i Kirkehuset kl. 11.15 – 13.30
Her kan man købe kage, sandwich, kaffe og saft!
Vil du gerne donere en kage til caféen, så send en sms til Marie Kirketerp på 24 44 06 22. Kagen afleveres i kirkehuset søndag morgen eller formiddag.

Tak for din støtte!