Mandag d. 10. juni 2019, kl. 14:00

Kirkerne i den gamle Dronninglund kommune arrangerer igen i år en fælles friluftsgudstjeneste 2. pinsedag med Voer og Agersted sogne som de lokale værter.

Ved gudstjenesten medvirker et kor sammensat af børne- og voksenkor fra den gamle kommune.

Denne dag medvirker også bandet Nordklang, som tager af- sæt i den nordiske folkjazz og den specielle stemning, der ofte findes i skandinavisk musik. Med respekt for den kristne tra- dition giver de deres personlige bud på, hvordan de smukke tekster og melodier fra salmerne kan præsenteres i en ny kon- tekst, der giver menigheden mulighed for at høre dem, som var det første gang.

Efter gudstjenesten serveres der traditionen tro kaffe og kage. Medbring gerne tæppe eller klapstol. I tilfælde af regnvejr rykker vi indenfor i Voer kirke.

Velmødt til en festlig pinsetradition, hvor vi markerer fælles- skabet på tværs af sognegrænserne!

Kirkebilen kører sin sædvanlige rute i byen med start kl 13.00 og kører helt ind til voldgraven ved slottet, forventes retur i Hjallerup ca. kl. 16.

Kathrine Buus Christensen
Voergaard Slot, 9330 Dronninglund, Danmark