×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 29. september 2019, kl. 14:00

Alle der har mulighed for det opfordres til at gå eller cykle til kirke, både fordi der pt. er få P-pladser og fordi det er så meget sundere for både krop og sind.

Tema: Hvad er da et menneske?  

Vi sætter fokus på menneskets sundhed i en bredere forstand, end vi er vant til at tænke det: Både fysisk, mentalt og åndeligt.  

For vi er som mennesker langt mere end det, der kan måles og vejes.  

Inden gudstjenesten fra kl. 13.00 er der lege for alle aldre på et afgrænsetareal på p-pladsen. Det er sundt at lege, og det skal ikke måles og vejes. Legene organiseres og ledes af FDF og DGP.  

Under gudstjenesten er der bl.a. sang og musik ved kirkens mange kor, børneaktiviteter og prædiken ved Dorte Hejslet. Undervej i gudstjenesten vil der ligeledes være beskæftigelse for børnene med yderligere leg.  

Medvirkende: Haveforeningen, FDF, De grønne pigespejdere, Hjallerup bibliotek, konfirmander,  kirkens gospel-, mini- og børnekor, musikerne: Kenneth og co. på harmonika, Andreas Bek Mortensen på klaver  samt en række frivillige aktører. Prædikant: Dorte Hejslet, som bor i Hjallerup, er skolesundhedsplejerske og gennem flere år har været aktiv i FDF.  

Efter gudstjenesten er der: Stort kaffebord med hjemmebag sponsoreret af alle, der har lyst til at bidrage dertil (se nedenfor). Festligt Høstmarked hvor alle indtægter går til Folkekirkens Nødhjælps arbejde. - Alle opfordres til at medbringe lidt fra årets høst, som kan sælges. Det kan være lidt æbler, hjemmebag, marmelade eller lignende. Der vil være bålhygge for børnene hvor der laves skumfiduser 

 Vel mødt til en festlig dag!  

Medvirkende
Marie Kirketerp
Sted
Hjallerup Kirke, Hjallerupvej 27, 9320 Hjallerup, Danmark