×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 12. juni 2019, kl. 17:00

Hjallerup menighedsråd inviterer til fællesspisningsaftener for børnefamilier, der ønsker at være med i et fællesskab, hvor vi støtter hinanden i hverdagens trummerum og udfordringer. 

Hvad:I fællesskabet laver vi mad, aktiviteter, snakker, spiser, synger og hører godnathistorie. En gruppe af frivillige organiserer aftenerne.  

Hvorfor:Det kan være, at man er i en periode med udfordringer. Det kan også være, at hverdagen i det hele taget er lidt udfordrende. Når det er sådan, kan det være rart at have et pusterum og et frirum i hverdagen. Det kan være rart at have et sted, hvor man mødes omkring hverdagens gøremål på en hyggelig, aflastende og inspirerende måde og samtidig har mulighed for at tale om både stort og småt. 

Hvornår:Vi mødes som udgangspunkt den anden onsdag i måneden kl. 17.00-19.30. De kommende datoer er: 12. september, 10. oktober, 14. november, 12. december.  

Hvor:Lokalerne i Hjallerup Børnehave, Gl. Markedsvej 9. 

Hvordan:Hvis man gerne vil melde sig til fællesskabet, kontaktes undertegnede. Det forventes, at man prioriterer deltagelse højt, da vi i fællesskabet har brug for hinanden, og mange afbud gør det sårbart. Det er gratis at deltage.  

Bedste hilsnerpå vegne af gruppen omkring familiefællesskabet       

Sognepræst Marie Kirketerp, 24 44 06 22 mki@km.dk

Aftenerne er arrangeret i samarbejde med Brønderslev provstis diakonigruppe og Hjallerup Samvirke.

Sted
Hjallerup Børnehave, Gl Markedsvej 9, 9320 Hjallerup, Danmark