Kyndelmisse

Søndag d. 31. januar 2021, Kl. 16:30 til kl. 20:30
Marie Kirketerp, Ivana Høgagard

Kyndelmissevandring søndag d. 31. januar
Sammen med årets konfirmander har vi lavet en lysvandring med temaet: Er der lys i mørket?
Man kan gå lysvandringen mellem kl. 16.30-20.30 (gå turen, når det passer dig)
Ruten begynder ved Kulturhuset og går ad kirkestien til kirken.
Ved Kulturhuset kan man hente to ting, til at tage med på turen:

• Et udendørslys, som man skal sætte et sted på den videre lysrute til oplysning for andre.
  • Et samtaleark som også er beregnet til at bruge på vejen. Tal med hinanden om spørgsmålene, eller brug dem til egen refleksion på turen.

Fra kl. 16.30 og 20.30 er der mulighed for at få en kop varm kakao-to-go til at gå videre på. Det er vigtigt, at man holde sig i bevægelse og går videre, så vi ikke risikerer forsamlinger.

Medbring:

• Tændstikker eller lighter til at tænde lysene
  • Din egen kop til kakao
  • Varmt tøj

Gå turen med familien, med en af dine nærmeste eller alene.  Og vær opmærksom på at holde afstand give hinanden plads, så der ikke opstår forsamlinger.
Lad dig betage og oplyse af billeder, ord og lys på vejen.