Andagt som afslutning på kirkevandring

Søndag d. 10. oktober 2021, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Marie Kirketerp, UJ, PA

Den 10. oktober er der gudstjeneste kl. 10.00 i Dronninglund Kirke, hvor der efterfølgende vil være en spændende kirkevandring i landskabet med historisk information undervejs. Vandringen vil ende ved Hjallerup Kirke omkring kl. 14.00. Her vil der være en andagt som afrunding. Denne vandring kan være et pusterum, der kan give ro, perspektiv og glæde i et moderne menneskeliv. Så ta’ tøj på efter vejret og find de gode vandresko frem og kom med.

Hvis du har spørgsmål til vandringen eller bare gerne vil høre mere, er du velkommen til at kontakte Rune Leo Thomassen, som er præst i Dronninglund kirke via e-mail: rlt@km.dk eller Marie Kirketerp, præst i Hjallerup Kirke via mail: mki@km.dk