Studiekreds

Torsdag d. 4. november 2021, Kl. 18:00 til kl. 21:00
Hjallerup Kirkehus, Hjallerupvej 27, 9320 Hjallerup
Marie Kirketerp, Ivana Høgagard, Ella Simonsen

Studiekredsen er for alle, der har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor der både er rum til det sociale og fordybelse og refleksion i et emne.

I efteråret 2021 vil vi i fællesskab forsøge at danne os et overblik i forhold til kristendommen som religion. Hen over fire aftener vil vi bl.a. se på kristendommens skrifter, historie og karakter af at være en fortolkningsreligion.

Aftenens program vil rumme både spisning, oplæg, gruppearbejde og opsamling. Oplæggene vil primært være kirkens to præster, som i denne periode står for aftenens indhold og forløb.

Alle studiekredsaftner afholdes i Hjallerup Kirkehus, Hjallerupvej 27.
Det starter kl. 18.00-21.00.
Den første time er afsat til fællesspisning, hvilket koster 50 kr. pr. gang. Tilmelding hertil er nødvendig og sker til Ella Simonsen.
Ellers er man velkommen kl. 19.00, hvor oplæg og samtale om aftens tema starter.

Kontakt følgende for mere info:

Ella Simonsen tlf. 25375590, info@nempr.dk
Ivana Høgagard tlf. 24654639, IH@km.dk