Familie picnic gudstjeneste i anlægget

Søndag d. 14. august 2022, kl. 11:00
Kulturhuset, Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup
Marie Kirketerp, PA, Hjallerup Gospelkor, Pianist

Hakuna Matata – tag det roligt…. Og nyd en rolig og stemningsfuld søndag formiddag.
D. 14. august kl. 11.00, hvor vi holder Familie-picnic-gudstjeneste i Anlægget ved Kulturhuset

Hjallerup Gospelkor medvirker og synger for på bl.a. en god lang Disney melodi.

Så kom og syng med på kendte sange fra bl.a. Løvernes Konge, Skønheden og udyret, Pochahontas og Den lille Havfrue.

Efter gudstjenesten holder vi picnic – så medbring din egen lille frokostkurv ?

Kirken byder på en kop kaffe og saft, og De grønne Pigespejdere laver bål, hvor man kan lave snobrød og skumfiduser.

Der er opstillet borde og bænke til dagen, men der er også mulighed for, at man selv medbringe tæppe eller stole.

I tilfælde af regn, vil vi sidde på scenen under taget.

På gensyn