Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Minikonfirmand - 3.C

Dato
Tirsdag d. 15. februar 2022, Kl. 12:55 til kl. 14:30
Sted
Hjallerup kirke, Hjallerupvej 27, 9320 Hjallerup
Medvirkende
Ruth Wolf, Ulrika S. Jensen

”KEND DIN KIRKE”

Alle børn i 3. klasse indbydes i indeværende skoleår til at deltage i “Den indledende konfirmationsforberedelse”, eller som vi populært kalder det: Minikonfirmandundervisningen.

Sammen med børnene vil vi gå på opdagelse i og omkring kirken. Hvem arbejder i kirken? Hvordan ser et orgel ud? Hvem er bedemanden? Hvad laver graveren? Og gennem et samvær om bibelfortælling, salmer, bøn m.m. er det målet at give børnene en oplevelse af det liv, som udfoldes dér. I øvrigt vil der blive lagt vægt på det, børnene selv fortæller og spørger om. Ligesom kreative aktiviteter og leg vil indgå som en naturlig del.

Den indledende konfirmationsforberedelse er et tilbud til alle, døbte som udøbte. Og for en ordens skyld vil vi gøre opmærksom på, at deltagelse ikke er nogen betingelse for senere at deltage i den ordinære konfirmationsforberedelse i 7. klasse.

Undervisningen vil foregå i og omkring Hjallerup Kirke umiddelbart efter skoletid, én gang om ugen i en periode på cirka 2 måneder (8 gange).

Børnene bliver hentet ved skolen og bragt tilbage hertil med bus. Bussen holder udenfor skolen kl.12.55, og børnene bliver hentet igen ved kirken ca. kl.14.30 og kørt tilbage til skolen. De første par gange møder en af de ansvarlige op ved skolen og sørger for at alle finder bussen til kirken

Det bliver underviser Ruth Wolf og organist Ulrika S. Jensen, der står for undervisningen i samarbejde med præsterne Marie Kirketerp og Ivana Høgagaard.